Blog / kezdődik az iskola és mi benne az érdekes?

kezdődik az iskola és mi benne az érdekes?

kezdődik az iskola és mi benne az érdekes?


Nem az, hogy végre vége a szünetnek és én mint szülő fellélegezhetek, hanem az, hogy az eddig is szédítő mélységekben levő oktatási rendszer megint lépet egyet vissza.

A telefonok törvénnyel történő betiltása ez a kérdés ami most felkavarja az egyébként teljesen fülledt 36 fokos kánikulát. Jelenleg az lenne az okés, ha a tankönyveket digitális formában egy tabletre le lehetne tölteni és akkor a gyerek reggel nem úgy indulna mint eg, túlterhelt hátasló. Technika adott, hiszen már minden nyomtatott könyvnek van digitalzált változata mondjuk pdf formátumban. Kakaóbiztos szir-szar számítógép helyett pedig simán minden felsősnek adnék egy tabletet. A mohácsi híd árából egész jókat lehetne venni. Ehelyet szedjük össze a mobilokat, mert a gyerekeknek beszélgetniük kell… Ez a parancs. Nem lehet a szünet szünet. BESZÉLGESS, mert ezt mondja a törvény. Mivan? És ha a fiam olvasni szeretne a szünetben és már évek óta ebookon olvas? Vagy tízóraizni szeretne? Vagy egyszerűen nincs kedve beszélgetni? Akkor mi lesz a törvény betűjével?

Én nem bátoritom, de mi lesz ha elviszi az iskolába a kütyüt és a portán, első órán azt közli, hogy nincs nála? Tudom szar szülő leszek, mert hazugságra nevelem. Pedig nem én, hanem a rendszer, ami ésszerűtlen, maradi törvényeket hoz.

szucsjoee

  • 0