Blog / bejelentették az iphone 16-ot

bejelentették az iphone 16-ot

bejelentették az iphone 16-ot


Nem vagyok a technikai vívmányok ellen sőt, igazából technokratának tartom magam, de kicsit el vagyok keseredve, hogy igazából nincsenek technikai újítások mostanában,. Sem a mobil piacon, sem az informatikai vonalon. Évről évre kiadják az új és szuper modelleket, amik igazából semmiben vagy csak nagyon kis mértékben különböznek az előző év produktumaitól. Illetve van egy sokkal bosszantóbb jelenség.

Nevesítsük az eszközt: iphone 16. Kiadnak belőle 3 változatot. egy iphone 16-ot, ami a tavalyi iphone 15 pro készüléknek az alkatrészeit használja. Kiadnak belőle egy pro-t, ami a tavalyi iphone 15 pro max alkatrészeit használja és kiadnak belőle egy pro maxot ami tényleg csúcsmodel és fasza.

Szóval igazából, aki megveszi a pro max modelleket az az egyetlen aki újítást vesz, na de milyen áron? Nagyon durva áron. De ha tudsz várni, akkor jövőre megveheted az idei szart szintén kibaszott drága áron, csak át lesz címkézve. ÉS tényleges újítás? Na az nincs. Csúcsabb processzor, jobb kamerák? Vagy hogy lett egy dedikált gomb csak a fényképezőnek? Mivan? Ezért rohanjak új telefont venni sokszázezerért? Vagy én értek félre valamit?

szucsjoee

  • 0